oa
meni

cristian
ramboiumanaging director

Cristian este un om neobosit, intotdeauna pozitiv si in 2019, aniverseaza 18 ani de publicitate, numele sau fiind legat de cele mai mari agentii din Romania, cum ar fi D’Arcy, TBWA sau Saatchi & Saatchi.

de peste 8 ani, conduce cu dedicare si cu o viziune pozitiva agentia Men in Black.

competentele de top cu care il poti descrie pe Cristian sunt: gandire creativa dublata de abilitati solide de leadership si management.

gabriel
pricopmanaging partner

de la nivelul de jr. account executive si pana la pozitia de managing partner, Gabi a trecut prin toate departamentele: BTL, TTL si new business.

proiectele sale de suflet includ Iguacu Cafe din punct de vedere experienta internationala si glo pentru complexitate si provocari.

in afara biroului, e mandru sa fie numit “tatal lui Ingrid”.

oana
baciudirector financiar

are o vasta experienta in diferite industrii, precum farma, IT&C, servicii media si transport.

incepand din mai 2018, Oana ne acorda suport zilnic in intelegerea corecta a Codului Fiscal si in implementarea strategiilor financiare pentru a ajuta la indeplinirea obiectivelor de business.

fiind pasionata de arta cu o fire foarte sociabila, Oana isi petrece timpul liber facand excursii impreuna cu familia si prietenii pentru a descoperi mereu locuri si culturi noi.

teodora
petredirector HR

Teodora are experienta in domeniul serviciilor de telecomunicatii, cercetare de piata și industria de retail, cu o istorie demonstrata de mai bine de 15 ani.

proiectul ei preferat este acela care ii pune in valoare pasiunea pentru oameni si capacitatea ei de a identifica nevoile, motivatia si talentele unice ale angajatilor, facilitand transformarea acestora in performanta pentru companie.

fericirea i se citeste pe chip, zambeste des fiind o persoana foarte pozitiva, orientata catre rezolvarea problemelor.

claudiu
benciudirector de creatie

cu peste 18 ani de experienta în comunicarea TTL pentru marcile FMCG, Beverages, IT & C, Healthcare și Automotive, Claudiu are o abilitate recunoscuta de a oferi solutii creative pentru fiecare canal de comunicare.

da-i o provocare si va va oferi idei spectaculoase ca un foc de artificii.

dar nu incerca sa-l intrerupi cand joaca șah, doar daca nu esti Kasparov.

robert
lupescuDPO

este cel mai nou membru in echipa Men in Black, avand o vasta experienta in consiliere juridica

el si-a descoperit vocatia ca DPO al agentiei.

Robert este o prezenta mereu agreabila, chiar daca frazele sale se termina de multe ori cu: “pentru ca asa spune legea”.

mihaela
muhaaccount director

este coechipier in agentia Men in Black din 2007, in proiecte 360 ce includ strategie, creatie, implementare, logistica.

proiectul ei favorit a fost relansarea Kinder Surprise, o campanie integrata care a castigat inclusiv un Guinness World Record.

Mihaela este colega pe care te poti baza oricand, fiind un partener de discutie foarte placut, care stie sa creeze o atmosfera de basm in oricare imprejurare.

cristina
dumitruaccount director

Cristina face parte din echipa Men in Black de peste 3 ani, dar are o experienta de 20 de ani in publicitate / BTL.

este account director pentru clientul nostru, Ursus Breweries, din 2004, iar faptul ca schimbarea agentiei a fost facuta cu pastrarea lead-ului echipei, spune multe despre aptitudinile ei.

Cristina este o persoana asertiva, multi-tasking si orientata catre obtinerea rezultatelor.

daniel
trifuaccount director

Daniel activeaza in publicitate din 2008, iar in Men in Black din 2011. A inceput ca promoter de teren, iar azi este account director.

proiectele lui preferate sunt ……toate campaniile la care a luat parte. Pentru el, fiecare reprezinta o provocare demna de filmele cu James Bond.

pasionat de ceea ce face, se considera un om muncitor, amuzant si un adevarat coechipier.

alexandru
barbieruaccount director

cu o vasta experienta in proiecte de field, Alex coordoneaza in prezent echipa glo, avand in subordine aproximativ 250 de Social Sellers, Brand Ambassadors, Team Leaders si Area Sales Managers.

provocarea lui e sa gandeasca solutii perfecte pentru oamenii din echipa lui, astfel incat sa ofere cele mai bune solutii.

intalnirile cu Alex se incheie intotdeauna cu un plan bine facut, el avand o atitudine constructiva si eficienta.

razvan
andriesnational field coordinator

de peste 9 ani, Razvan supervizeaza activitatea de field pentru diverse proiecte, in prezent reusind sa acopere toata harta Romaniei.

cel mai tare proiect? Relationarea de succes cu clientii, arbitrand proiectele si jucatorii din field intr-o maniera in care ambele echipe castiga.

daca ar fi sa-si aleaga o eticheta, dintre haios si serios ar prefera sa spuna ca e diplomat.